Επισκευάζουμε όλα τα είδη σταθερών υπολογιστών

Αν είναι αργός ο υπολογιστής σας, κάνει θόρυβο, κολλάει, βγάζει μπλε οθόνη, τα παιχνίδια δεν "παίζουν" γρήγορα, όταν βλέπετε ταινίες κολλάει ή δεν ανάβει καθόλου; Η λύση είναι το Better Service.

Επισκευάζουμε όλες τις βλάβες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επώνυμους ή μη. Παρέχουμε εξειδικευμένο service υπολογιστών, για ό,τι μάρκα και αν έχετε, μπορείτε να το φέρετε σε εμάς για επισκευή.

Οποιαδήποτε ανάγκη και να έχει ο υπολογιστής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Στείλτε το, ή περάστε να το αφήσετε στο κατάστημά μας και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν την βλάβη. Στην συνέχεια θα σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την επισκευή του.

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για τον υπολογιστή σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

HP - LENOVO

.

DELL - SIEMENS

.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

.

HARD-DISK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

Από 60€

Με το κατάλληλο εξοπλισμό αντικαθιστούμε τον χαλασμένο δίσκο του υπολογιστή σας και τις περισσοτερες φορές σώζουμε τα δεδομένα σας.

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

Από 30€

Αν ο υπολογιστής σας θερμένται πολύ μάλλον απαιτεί ενα καλό καθάρισμα. Καθαρίζουμε τους αεροαγωγούς και το εσωτερικό του συστήματος σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Από 30€

Ελέγχουμε και αντικαθιστούμε ή επισκευάζουμε το σύστημα που φροντίζει για την καλή θερμοκρασία του υπολογιστή σας.

WINDOWS

Εγκατάσταση WINDOWS

Από 30€

Για να έιναι πάντα ενημερωμένος ο υπολογιστής σας και να αποδίδει σαν καινούργιος εγκαθιστούμε από την αρχή το λογισμικό του.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από 50€

Το πιο πολύτιμο πράγμα στον υπολογιστή μας είναι οι φωτογραφίες και τα αρχεία που έχουμε δημιουργήσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να ανακτηθούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στρατηγού Καλλάρη και Ναυάρχου Βότση 69
10445, Κάτω Πατήσια, Αθηνα

(50μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατησίων)

Τηλ: 211-40-13000
Email: info@betterpc.gr

©2019 Better Service.