Επισκευάζουμε όλων των ειδών τα Laptop

Είναι αργό το laptop σας; ζεσταίνεται πολύ; έχει κολλήσει ιό; βγάζει μπλε οθόνη; χύθηκε καφές στο πληκτρολόγιο και κολλάνε τα πλήκτρα; δεν δουλεύει η μπαταρία; έσπασε η οθόνη; δεν ανάβει καθόλου; Η λύση είναι το Better Service.

Επισκευάζουμε όλες τις βλάβες σε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Laptop, Netbook, Ultrabook. Παρέχουμε εξειδικευμένο service laptop για ό,τι μάρκα laptop και αν έχετε, μπορείτε να το φέρετε σε εμάς για επισκευή.

Οποιαδήποτε ανάγκη και να έχει το laptop σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Στείλτε μας το laptop σας ή περάστε να το αφήσετε στο κατάστημά μας και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν την βλάβη. Στην συνέχεια θα σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την επισκευή του.

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για το laptop σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

 

HP

.

TOSHIBA

.

LENOVO

.

DELL

.

ACER

.

ASUS

.

FUJITSU

.

SONY

.

SAMSUNG

.

LG

.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

Από 70€

Με τα κατάλληλα μηχανήματα επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε τη σπασμένη οθόνη σας με μιά νέα γρηγορα και οικονομικά.

HARD-DISK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

Από 60€

Με το κατάλληλο εξοπλισμό αντικαθιστούμε τον χαλασμένο δίσκο του υπολογιστή σας και τις περισσοτερες φορές σώζουμε τα δεδομένα σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Από 30€

Ελέγχουμε και αντικαθιστούμε ή επισκευάζουμε το σύστημα που φροντίζει για την καλή θερμοκρασία του υπολογιστή σας.

WINDOWS

Εγκατάσταση WINDOWS

Από 30€

Για να έιναι πάντα ενημερωμένος ο υπολογιστής σας και να αποδίδει σαν καινούργιος εγκαθιστούμε από την αρχή το λογισμικό του.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

Από 30€

Άν λέιπουν πλήκτρα ή κολάνε, αντικαθιστούμε το χαλασμένο πληκτρολογιο του υπολογιστή σας με ένα νέο γρηγορα και οικονομικά.

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

Από 30€

Αν ο υπολογιστής σας θερμένται πολύ μάλλον απαιτεί ενα καλό καθάρισμα. Καθαρίζουμε τους αεροαγωγούς και το εσωτερικό του συστήματος σας.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από 50€

Το πιο πολύτιμο πράγμα στον υπολογιστή μας είναι οι φωτογραφίες και τα αρχεία που έχουμε δημιουργήσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να ανακτηθούν.

ΥΓΡΑΣΙΑ

ΥΓΡΑΣΙΑ

Από 30€

Είναι εύκολο να πέσει νερό ή άλλο υγρό στον υπολογιστή σας. Αφαιρούμε όλη την υγασία και επαναφέρουμε την καλή λειτουργία του συστήματος σας.

TRACKPAD

TRACKPAD

Από 30€

Με τα κατάλληλα μηχανήματα επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε το trackpad ώστε να χειρίζεσται εύκολα και με άνεση τον υπλογιστή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στρατηγού Καλλάρη και Ναυάρχου Βότση 69
10445, Κάτω Πατήσια, Αθηνα

(50μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατησίων)

Τηλ: 211-40-13000
Email: info@betterpc.gr

©2019 Better Service.