Επισκευάζουμε όλες τις συσκευές smartphone της Samsung


Σπασμένη οθόνη, ζημιά από υγρασία και χαλασμένη μπαταρία δεν θα πρέπει να είναι λόγος για να πληρώσετε υψηλό κόστος για να πάρετε ένα νέο τηλέφωνο.
Φέρτε το σε εμάς για μια γρήγορη, φθηνή, ποιοτική και επαγγελματική επισκευή!

Samsung Galaxy J
Galaxy J3, Galaxy J5,
Galaxy J7

Samsung Galaxy
S3, S4, S5, S6, S7, S8, S Duos, S4 Mini, S5 Mini

Samsung Galaxy
Note, Note 2, Note 3, Note 4, Note 5, Note 6

Samsung Galaxy A
Galaxy A3, A5, A7,
Galaxy Core

ΥΠΟΔΟΧΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Από 35€

Όταν υπάρχει βλάβη στην υποδοχή φόρτισης, το κινητό δεν φορτίζει, και σε κάθε κίνηση του καλωδίου χάνεται η επαφή.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

Από 70€

Με τα κατάλληλα μηχανήματα επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε τη χαλασμένη οθόνη του κινητού σας με μιά νέα γρηγορα και οικονομικά.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Από 35€

Αν η μπαταρία χάλασε, ή δεν "κρατάει" αρκετά, λύνουμε το πρόβλημα εύκολα. Αντικατάσταση με νέα ώστε το κινητό να αποδίδει σαν καινούργιο

ΥΓΡΑΣΙΑ

ΥΓΡΑΣΙΑ

Από 40€

Είναι εύκολο να πέσει νερό ή άλλο υγρό στο κινητό σας. Αφαιρούμε όλη την υγασία και επαναφέρουμε την καλή λειτουργία του κινητού.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Από 55€

Τα ακουστικά σας δεν ακούγονται καθόλου ή δεν ακούτε καλά. Το κινητό σας κάποιες φορές καταλαβαίνει πως υπάρχουν ακουστικά και άλλες όχι.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ

Από 55€

Αν δεν ακούτε καλά ή έχετε χαμηλή ένταση ήχου με διακοπές μάλλον έχετε χαλασμένο ακουστικό. Επισκευάζεται σε όλα τα τηλέφωνα.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Από 40€

Αν δεν σας ακούμε καλά ή υπάρχουν διακοπές στη ομιλία τότε η σκόνη και η υγρασία έχουν επηρεάσει το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας.

CAMERA

ΚΥΡΙΑ (ΜΕΓΑΛΗ) ΚΑΜΕΡΑ

Από 55€

Οι φωτογραφίες σας δεν είναι τόσο καλές όσο παλιά ή δεν έχετε καθόλου εικόνα ανοίγοντας την φωτογραφική μηχανή. Πρόβλημα στην κάμερα!

ΜΠΡΟΣΤΑ CAMERA

ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ

Από 70€

Δεν έχετε εικόνα σε κλήσεις με video η δεν υπάρχει εικόνα όταν προσπαθείτε να "πάρετε" selfie. Μάλλον ή μικρή camera έχει πρόβλημα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

Από 70€

Πολλά τηλέφωνα έχουν κεντρικό πλήκτρο και για πολλούς θεωρείται απαραίτητο όταν επιλέγουν τηλέφωνο. Αν έχει πρόβλημα το επισκευάζουμε.

ΔΟΝΗΣΗ

ΔΟΝΗΣΗ

Από 55€

Έχτε το κινητό στην τσέπη σας και ακούτε τον ήχο κλήσης αλλά δεν νιώθετε να σας ειδοποιεί σε περιβάλλοντα με θόρυβο. Επισκευάζουμε την δόνηση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ SIM

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ SIM

Από 55€

Βλέπετε συχνά το μήνυμα "Δεν υπάρχει κάρτα SIM" ή το κινητό σας ζητά να ξαναβάλετε το PIN της κάρτας. Ελάτε να το επιδιορθώσουμε.

ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF

ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF

Από 50€

Λόγω χρήσης ή από κάποιο χτύπημα μπορεί το κουμπί που ανοίγετε και κλείνετε το κινητό σας να μην λειτουργεί. Ελάτε να το αντικαταστήσουμε.

ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΟΥ

ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΟΥ

Από 50€

Λόγω χρήσης ή από κάποιο χτύπημα μπορεί τα κουμπιά έντασης του ήχου να έχουν πρόβλημα και να μην λειτουργούν. Μπορούμε να βοηθήσουμε.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από 50€

Συνήθως το πιο πολύτιμο πράγμα στο κινητό μας είναι οι φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να ανακτηθούν.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δωρεάν! 0€

Η συσκευή μας κλείνει, κάνει επανεκκίνηση, "κολλάει" και παρουσιάζει προβλήματα. Μπορούμε να το ψάξουμε περισσότερο για σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στρατηγού Καλλάρη και Ναυάρχου Βότση 69
10445, Κάτω Πατήσια, Αθηνα

(50μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατησίων)

Τηλ: 211-40-13000
Email: info@betterpc.gr

©2020 Better Service.