Εγγύηση επισκευών


Το Better Service σας προσφέρει εγγύηση για κάθε επισκευή που αναλαμβάνει. Τα ανταλλακτικά μας είναι κατά κύριο λόγο αυθεντικά ή ΟΕΜ υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Στην περίπτωση ελαττωματικού ανταλλακτικού πραγματοποιούμε δωρεάν αντικατάσταση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε δεν σας καλύπτει σε περίπτωση που η συσκευή έχει υποστεί ζημιά κακής χρήσης, όπως π.χ. βλάβη από νερό, σπάσιμο από χτύπημα κ.λπ.


Εγγύηση επισκευών Smartphones, και tablets
H επισκευή βλαβών των smartphones και tablets γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά ή OEM του κατασκευαστή. Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση. Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Η εγγύηση αφορά μόνο ανταλλακτικά που έχουμε αντικαταστήσει.


Εγγύηση επισκευών Laptop - Netbook
Οι καινούργιες οθόνες καθώς και η αλλαγή σκληρού δίσκου, πληκτρολογίου, inverter ή συστήματος ψύξης, καλύπτονται με 1 έτος εγγύηση. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Η εγγύηση αφορά μόνο ανταλλακτικά που έχουμε αντικαταστήσει.


Εγγύηση επισκευών Servers, Workstations, Desktops
Η αλλαγή σκληρού δίσκου, ή συστήματος ψύξης, καλύπτονται με 1 έτος εγγύηση. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 3 μηνών. Η εγγύηση αφορά μόνο ανταλλακτικά που έχουμε αντικαταστήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στρατηγού Καλλάρη και Ναυάρχου Βότση 69
10445, Κάτω Πατήσια, Αθηνα

(50μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατησίων)

Τηλ: 211-40-13000
Email: info@betterpc.gr

©2019 Better Service.