Αποστολή / Παράδοση

 

Μπορείτε να μας φέρετε ή και να παραλάβετε ο ίδιος τη συσκευή σας.
Διαφορετικά μπορείτε να μας την αποστείλετε δωρεάν ακολουθώντας την παρακάτω πολύ απλή διαδικασία:

 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211-40-13000 και περιγράψτε στους τεχνικούς μας το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν τηλεφωνικά για το κόστος της εργασίας.
 • Συσκευάστε τη συσκευή σας με τρόπο ώστε να είναι ασφαλής από χτυπήματα κατά τη μεταφορά της. Ιδανικό θα ήταν να την τοποθετήσετε στο κουτί αγοράς, αλλά στην περίπτωση που δεν το έχετε τυλίχτε τη συσκευή σας σε προστατευτικές κυψελίδες αέρα. Αναγράψτε στη συσκευασία τα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση, και οπωσδήποτε τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και την βλάβη που έχει η συσκευή σας.
 • Αποστείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας με ΕΛΤΑ Courier, καλώντας στο πλησιέστερό σας κατάστημα και αναφέρετε ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές). Η διεύθυνση αποστολής είναι:
  ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΡΙΤΣΑΡΟΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (Better Service)
  Ναυάρχου Βότση 80, 104 45 Αθήνα
 • Όταν παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα ελεγχθεί και θα πραγματοποιηθεί άμεσα σχετική διάγνωση. Πριν προχωρήσουμε όμως σε επισκευή, θα σας ενημερώσουμε πλήρως για τον ακριβή χρόνο και το κόστος επισκευής, ώστε να λάβουμε από εσάς την απαραίτητη έγκριση. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στα ΕΛΤΑ Courier κατά την παραλαβή της συσκευής.
  Αν δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το ελάχιστο κόστος συσκευασίας και αποστολής που είναι 9 ευρώ.
 • Επισκευάζουμε τη συσκευή σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός χρονοβόρων βλαβών ή βλαβών που απαιτούν παραγγελία ανταλλακτικού) και θα την παραλάβετε μέσω της εταιρείας courier το συντομότερο δυνατό.

Σημ.: Η δωρεάν μεταφορά αφορά μόνο συσκευές smartphone και tablets. Για μεγαλύτερου όγκου συσκευές επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στρατηγού Καλλάρη και Ναυάρχου Βότση 69
10445, Κάτω Πατήσια, Αθηνα

(50μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατησίων)

Τηλ: 211-40-13000
Email: info@betterpc.gr

©2019 Better Service.